top of page
20210723_211922_0000.png

VEGAN CATERING & RECEPTEN

Over mij

Hoi! Wat leuk dat je op mijn pagina terecht bent gekomen! Ik vertel je graag even iets over mijzelf. Mijn naam is Tessa, 38 jaar, moeder van twee lieve mannetjes van 5 (Elon) en 3 (Joas) en ik sta supergraag in de keuken, de lekkerste vegan creaties te koken en bakken voor anderen (en mezelf natuurlijk).

In 2016 ben ik begonnen met het ontdekken van veganistisch eten. Ik was al jaren flexitariër, maar kon de vreselijke verhalen over de vee-industrie op een gegeven moment niet meer aan. Toen werd ik fulltime vegetariër en al gauw werd ik geïnspireerd door Instagram accounts gericht op het veganisme. Het feit dat nu ook blijkt dat de vlees- en zuivelindustrie heel grote boosdoeners zijn in de klimaatverandering, stimuleert mij nu alleen nog maar meer om helemaal voor het veganisme te gaan. 

Ben je op zoek naar een vegan cateraar voor gebak, high tea, brunch of lunch dan regel ik die met veel plezier en liefde voor je! Meer informatie vind je op de pagina 'Vegan Catering'. 

Hopelijk kan ik je in mijn blog inspireren met mijn relatief makkelijke recepten en lifestyle en DIY-tips die leuk, betaalbaar en laagdrempelig zijn. 

In contact komen met mij kan via info@groeneslingers.nl

liefs tessa.png
_IMG_000000_000000 (24)_edited_edited.jpg
Wil je een mailtje ontvangen bij een nieuwe blogpost? Abonneer je dan hieronder!

Bedankt voor het abonneren op mijn blog!

bottom of page