20210723_211922_0000.png

A SUSTAINABLE LIFESTYLE BLOG

Over mij

Hoi! Wat leuk dat je op mijn pagina terecht bent gekomen! Ik vertel je graag even iets over mijzelf. Mijn naam is Tessa, 37 jaar, moeder van twee lieve mannetjes van 4 (Elon) en 2 (Joas) en een fanatieke DIY-er. Ik was al lange tijd bezig met het verduurzamen van mijn leven en heb ervaren dat dit echt stapsgewijs gaat. Je kunt niet in één keer je hele leven omgooien en van jezelf verwachten dat je 100% voor duurzaamheid gaat. Áls dit al mogelijk is in onze maatschappij. Daarnaast is het mentaal gewoon niet haalbaar om al je gewoontes in één keer om te gooien. De dingen die ik nu doe, had je mij een paar jaar geleden nog niet moeten vragen. Zo ontdek ik elke dag, week, maand weer nieuwe dingen die ik aanpas in mijn leven om beter voor de aarde te zorgen. Deze nieuwe ontdekkingen deel ik dan ook heel graag met je. 

In 2016 ben ik begonnen met het ontdekken van veganistisch eten. Ik was al jaren flexitariër, maar kon de vreselijke verhalen over de vee-industrie op een gegeven moment niet meer aan. Toen werd ik fulltime vegetariër en al gauw werd ik geïnspireerd door Instagram accounts gericht op het veganisme. Het feit dat nu ook blijkt dat de vlees- en zuivelindustrie heel grote boosdoeners zijn in de klimaatverandering, stimuleert mij nu alleen nog maar meer om helemaal voor het veganisme te gaan. 

Nu ben ik wel iemand van het gemak, snel-snel en betaalbaar. In mijn blogs richt ik mij dan ook op hoe we het duurzame kunnen combineren met betaalbaar en laagdrempelig. Soms moet er namelijk zo ingewikkeld worden gedaan om duurzame keuzes te maken. Dan haak ik al gauw af en ik denk veel mensen met mij. 

Hopelijk kan ik je inspireren met mijn relatief makkelijke recepten en lifestyle en DIY-tips die leuk, betaalbaar en laagdrempelig zijn. Veel plezier met het lezen van mijn blog!

In contact komen met mij kan via info@groeneslingers.nl

liefs tessa.png
_IMG_000000_000000 (24)_edited_edited.jpg
Wil je een mailtje ontvangen bij een nieuwe blogpost? Abonneer je dan hieronder!

Bedankt voor het abonneren op mijn blog!