top of page
20210723_211922_0000.png

VEGAN CATERING & RECEPTEN

Disclaimer

Deze disclaimer is van toepassing op de website www.groeneslingers.nl.

Inhoud

Alle inhoud van deze blog, www.groeneslingers.nl, is door mij (Tessa) zelf gemaakt en geschreven. Ik schrijf alle blogposts zelf, mits anders staat aangegeven. Ik heb verder geen interesse om eventuele gastenblogs op mijn website te plaatsen van anderen. Alle blogposts die je hier vindt, zullen geschreven zijn door mij.

Hoewel ik al mijn blogposts met veel aandacht schrijf en de informatie op mijn blog actueel probeer te houden, kan het zijn dat informatie op deze website onvolledig of onjuist is. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Ik (Tessa) ben niet aansprakelijk voor enig gevolg wegens het opvolgen of toepassen van de via deze website verkregen informatie.

Samenwerkingen en affiliate links

Op deze website wordt soms gebruik gemaakt van sponsoring, affiliate marketing en reclame voor derden. Voor deze content heb ik een gratis product of dienst ontvangen, heb ik een vergoeding ontvangen of maak ik kans op een vergoeding (affiliate links) of heb ik een korting ontvangen. Ik hecht waarde aan goede en eerlijke beoordelingen en als ik een review plaats van een product, is dit daarom ook mijn eigen mening. Deze is niet beïnvloed door een eventuele samenwerking met het bedrijf van desbetreffende product.

Indien ik een samenwerking heb met een bedrijf, een gesponsorde post plaats of een affiliate link plaats, zal dit er altijd bij worden vermeld.

Het delen van mijn foto’s, teksten of video’s

Op alle teksten rust een intellectueel eigendomsrecht. Groene Slingers is rechthebbende van deze content. Ik (Tessa) heb alle content zelf geschreven, behalve als anders wordt vermeld.

De content op deze website mag zonder mijn toestemming niet verveelvoudigd, gekopieerd, gewijzigd, verspreid of gepubliceerd worden, tenzij daar een wettelijke uitzondering voor bestaat.

Content mag wel gedeeld worden door gebruik te maken van de social media buttons die op deze website beschikbaar zijn gesteld. Voor enig ander gebruik graag vooraf contact opnemen.

Contact

Deze website is van Groene Slingers. Bij vragen over deze disclaimer kunt u contact opnemen door een e-mail te sturen naar info@groeneslingers.nl.

Deze disclaimer is voor het laatst bijgewerkt op 17-10-2021

bottom of page