top of page
20210723_211922_0000.png

VEGAN CATERING & RECEPTEN

Zoeken
  • Foto van schrijverTessa

Parelcouscous met Rucolapesto

Mijn liefde voor dit gerecht begon toen ik in een restaurant vroeg naar een plantaardige

Vegan parelcouscous met rucolapesto

mogelijkheid en ik Parelcouscous met rucolapesto voorgeschoteld kreeg. Het kan natuurlijk heel schameltjes aflopen met wat je uiteindelijk voor je neus krijgt, maar meestal gaan ze in de

keuken extra hard werken om er iets lekkers van te maken. Zo ook deze keer tot mijn vreugd! Ik ben thuis natuurlijk gelijk aan de slag gegaan met een poging dit heerlijke gerecht na te maken. Nou ben ik er niet helemaal achter gekomen wat er nou precies allemaal in zat, dus ik kwam uiteindelijk wel op wat andere smaken uit, maar dat neemt niet weg dat mijn creatie ook een heerlijk gerecht is geworden! Wil je deze parelcouscous met rucolapesto ook proberen? Als je mij een beetje leert kennen weet je dat ik wel van ‘gemak dient de mens’ ben, dus hij is echt niet ingewikkeld om te maken. Promise!


Wil je dit recept bewaren? Sla het op via Pinterest. Laat je me weten wat je van deze parelcouscous met rucolapesto vond? Deel je receptfoto via Instagram via #groeneslingers of tag mij via @groeneslingers. Word ik blij van!Ingrediënten Parelcouscous met rucolapesto

(4 á 5 personen)

- 275 gram parelcouscous - 200 gram groene aspergetips - Handvol amandelschijfjes - 4 zoete puntpaprika's - Rucolapesto (klik voor recept) - 75 gram waterkers


Bereiding:

1. Kook de parelcouscous volgens de aanwijzing op het pakje.

Vegan parelcouscous met rucolapesto

2. Bereid de rucolapesto volgens dit recept.

3. Snijd de puntpaprika’s in de lengte in tweeën, besprenkel deze én de aspergetips met olijfolie en wat zeezout. Leg ze op de ovenplaat of in een ovenschaal en gril ze tot ze lekker zacht zijn en een mooi grillaagje hebben. Snijd de puntpaprika in stukjes.

4. Rooster de amandelschijfjes in een pannetje.

5. Leg de nog hete parelcouscous op een bord, schep er rucolapesto naar smaak over of doorheen, leg de aspergetips en puntpaprika er op. Gebruik de amandelschijfjes en waterkers als topping.


En nu genieten van deze heerlijke parelcouscous met rucolapesto.

Eet smakelijk!

Wil je een mailtje ontvangen wanneer er een nieuwe blogpost of nieuw recept online staat? Abonneer je dan onder aan deze pagina door het invullen van je e-mailadres.


Comments


Wil je een mailtje ontvangen bij een nieuwe blogpost? Abonneer je dan hieronder!

Bedankt voor het abonneren op mijn blog!

_IMG_000000_000000 (24)_edited_edited.jpg
bottom of page