top of page
20210723_211922_0000.png

VEGAN CATERING & RECEPTEN

Zoeken
  • Foto van schrijverTessa

Een vegan kerstmenu voor iedereen, makkelijk en lekker

Voor iedereen die op zoek is naar een lekker en gemakkelijk vegan kerstmenu heb ik een

vegan kerstmenu

heerlijk 6-gangen menu in de aanbieding. En ik beloof je, geen ingewikkelde ingrediënten die je niet in de reguliere supermarkt kan krijgen. Deze recepten zijn voor iedereen snel en makkelijk uit te voeren en, let's face it, als je eenmaal besloten hebt een 6-gangen diner te maken, heb je toch al wel besloten een tijdje in de keuken te staan toch? Ik beperk die tijd voor je tot het minimale met deze fijne recepten. En natuurlijk heb ik er wel voor gezorgd dat ze classy zijn, zoals hoort bij een kerstdiner. Bekijk ze maar eens rustig, klik op de link voor het recept en daarna: kookschort om, kerstmuziek aan en.. aan de slag met dit fijne vegan kerstmenu!


De gangen van dit vegan kerstmenu

Amuse: Vegan Sashimi Tortilla Serveer hier kleine stukjes van aan je gasten.


Broodnodig?

vegan kerstmenu

Nou verwacht ik dat deze gangen van dit vegan kerstmenu echt voldoende zijn om iedereen tevreden te houden, je kan er natuurlijk altijd brood bij serveren of dit van te voren aanbieden aan hongerige gasten. Voor bij dit brood kan je mijn heerlijke citroenboter serveren.


Kaasplankje erbij

Mocht je nou echt nog een kaasplankje willen, dan raad ik je aan om eens bij Mr. & Mrs. Watsons een kijkje te nemen. Ik ben heel enthousiast over hun vegan kazen en zij bezorgen het gewoon bij je thuis. Bij deze lekkere kazen kan je natuurlijk lekker dadelstroop (van ah) en zo'n rolletje met gedroogde vruchten en noten (supermarkt) leggen om het af te maken.


Wijn!

Ook is er tegenwoordig voldoende vegan wijn te verkrijgen in de reguliere supermarkt. Wij bestellen wekelijks online bij Albert Heijn en daar staat dit heel duidelijk bij. Echt fijn en ze zijn heel lekker

vegan kerstmenu

Zo fijn dat jij open staat om het kerstdiner plant-based klaar te maken. Kerst is juist de tijd die een enorme impact heeft op het milieu, met onder andere, al dat vlees dat genuttigd wordt. Jij draagt zo'n goed steentje bij op deze manier!


Nu rest mij niks anders dan je een heel fijn en liefdevol kerstfeest te wensen, met een heerlijk vegan kerstdiner!


Eet smakelijk!

vegan kerstmenu

Wil je een mailtje ontvangen wanneer er een nieuwe blogpost of nieuw recept online staat? Abonneer je dan onder aan deze pagina door het invullen van je e-mailadres.

Comments


Wil je een mailtje ontvangen bij een nieuwe blogpost? Abonneer je dan hieronder!

Bedankt voor het abonneren op mijn blog!

_IMG_000000_000000 (24)_edited_edited.jpg
bottom of page